Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

териг тениски и щампи отговарят на често задавани въпроси от потребители.

Онлайн Магазин Териг - Често задавани въпроси.

По-долу може да откриете често задавани въпроси от клиенти и съответните отговори. Ако не можете да откриете отговор на въпрос, който имате, не се притеснявайте да ни потърсите на посочените контакти.

Колко ще ми струва изработката на тениска по моя идея?

Ние не залагаме на предварително фиксирани високи цени, както процедират по-голямата част от фирмите в бранша, а изчисляваме цената спрямо характеристиките на печата. Само така можем да предоставим най-изгодните цени за нашите клиенти, цени които са съобразени с техните нужди и възможности. Ако желаете да разберете колко би струвало изработката на ваш личен дизайн, изпратете ни го на имейл: terig_rig@abv.bg с информация за това колко голям желаете да бъде печата, на какво да бъде поставен (тениска, суитшърт, чаша, шапка…) и ние ще Ви предложим няколко варианта, от които може да изберете.

Тениските отговарят ли си на размерите?

Колкото и да ни се иска, за жалост при облеклото не стоят нещата така, както при техниката да речем, където USB type C си е универсално, независимо от производителя. При облеклото всеки производител сам определя точните характеристики на даден продукт, като тениска „L“ размер например, спрямо страната в която е локализиран. Ако производителя се намира в Китай да речем, размер „L“ което означава от английски „Large“ (голям), е съобразено с разбирането за голям човек в Китай, но ако производителя се намира в Америка, (страната на бургерите), то разбирането за голям човек е съвсем различно. 

За да може да сте сигурни какъв е вашият точен размер спрямо „нашите“ тениски, може да проверите скалата на размерите, която се намира в страницата на продукта, точно над бутона за закупуване.

За колко време ще стане?

Това зависи кога точно сте си поръчали нещо от нас, защото натовареността покрай празниците е доста по-голяма отколкото през делничните дни, но ние знаем че времето е пари и на никой не му се чака. За това се стремим да сме най-бързите в бранша и средно времето, което отнема изработката, е между същия ден, в който сте си пуснали поръчката и максимум до 2-3 дни, ако е натоварено.

Издръжлив ли е печата на пране?

Разбира се! Не се притеснявайте за прането на печатите/щампите, които създаваме, всяка технология за печат която предлагаме е тествана лично от нас и гарантираме за качеството. Ако спазвате условията за пране, а именно да се перат в пералня (не на ръка) до 40 градуса, обърнати на обратно, то печатът ви ще издържи с години.

0
0